World Nuclear Association

www.world-nuclear.org

Mezinárodní organizace, která zastupuje globální jaderný průmysl. Jejím posláním je propagovat širší porozumění jaderné energii mezi klíčovými mezinárodními ovlivňujícími subjekty tím, že bude poskytovat autoritativní informace, rozvíjet společné průmyslové pozice a přispívat k energetické debatě.

World Nuclear News

world-nuclear-news.org

WNN je veřejná informační služba World Nuclear Association

TKP geo, s.r.o.

www.tkpgeo.cz

Má dlouholetou tradici v oblasti geodézie a geoiformatiky. Pod jménem TKP geo s.r.o. zákazníkům přinášíme především: TRADICI, KVALITU a PROFESIONALITU. Máme 4 stálá pracoviště (v Českých Budějovicích, jaderné elektrárně Temelín, Táboře a Brně) s 80 technicky vysoce kvalifikovanými zaměstnanci. Nabízíme zkušenosti se zvládáním nových trendů v oblasti moderní měřické a výpočetní techniky i zpracování, využívání a publikování geografických dat.

Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a technické inovace

cxi.tul.cz

Je výzkumné centrum Technické univerzity v Liberci (TUL). Jeho cílem je přispět k rozvoji regionu, tradičně orientovaného na technická odvětví průmyslu. Ústav propojuje laboratoře technických oborů z TUL a jejich spolupráci s významnými subjekty aplikační sféry. Výzkumné programy jsou zaměřené na oblast materiálového výzkumu a konkurenceschopného strojírenství s důrazem na využitelnost výsledků výzkumu a vývoje v praxi.

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

www.vstecb.cz

Veřejná vysoká škola neuniverzitního typu. Vznikla 27. dubna 2006. Jde o tzv. profesně orientovanou vysokou školu, zaměřuje se tedy na propojení výuky se spoluprací s firmami v rámci studovaného oboru.

Sasme Reality, s.r.o.

www.sasme.cz

Společnost SASME s.r.o. působí stabilně na trhu s nemovitostmi od roku 2006. Vznikla z důvodu nedostatku realitních kanceláří, které poskytují kvalitní realitní servis v lokalitě Kadaň, Klášterec nad Ohří, Chomutov a přilehlých měst a obcí.

Společnost SASME s.r.o. má správu vlastních nemovitostí a zaměřila se na poskytování realitních činností pro firmy, které podnikají v oblasti Chomutovska. Cílem společnosti je poskytování maximálního servisu a podpory při ubytování zaměstnanců firem, ale i při nákupu nebo pronájmu nemovitostí potřebných pro jejich působení. Pro širokou veřejnost společnost zajišťuje zprostředkování prodeje a koupě bytů, domů a pozemků, pronájem bytů, domů a bytových domů, výkup bytů, domů a pozemků v exekuci, včetně zajištění kompletního poradenského a právního servisu.